U bent op zoek naar een vakbekwaam bouwbedrijf dat de nieuwbouw aan uw woning of pand verzorgt?

Nieuwbouw

U bent op zoek naar een vakbekwaam bouwbedrijf dat de nieuwbouw aan uw woning of pand verzorgt?
Celissen Bouw is als bouwbedrijf hierin uw ideale uitvoerder voor diverse soorten nieuwbouw aan uw woning of pand

Enkele van onze uiteenlopende werkzaamheden voor nieuwbouw bestaan onder andere uit het plaatsen van dakkapellen, complete badkamers, ramen, deuren, kozijnen en de plaatsing van serres, erkers en veranda's. Naast deze werkzaamheden kunnen wij ook een nieuw te plaatsen aanbouw voor uw bestaande woning realiseren.

De mogelijkheden voor uw bouwproject zijn bij Celissen Bouw, zoals u leest, vrijwel onbeperkt. Aan de hand van uw wensen voor het bouwproject dviseren wij u vooraf over de meest geschikte materialen en afwerking. Tevens adviseren wij u over mogelijke noodzakelijke bouwvergunningen welke bij enkele van deze werkzaamheden wettelijk verplicht zijn. Een juiste aanvraag voor deze eventuele vergunning bespoedigt het traject en vermindert de kans op afwijzing hiervan.

Onze jarenlange ervaring in woning nieuwbouw, naast vakbekwaamheid, zorgen voor een succesvolle afronding van uw nieuwbouw project! In de reeds eerder door ons gerealiseerde bouwprojecten kunt u onze expertise en vakmanschap bekijken. Natuurlijk kunt u onze projecten ook als inspiratie gebruiken voor uw, nog te starten, project aan uw woning

Staat de door u gewenste aanpassing aan uw woning hierboven niet beschreven? Of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de specifieke mogelijkheden voor uw bouwproject.