Zorgvuldige en correcte werkwijze

en vakbekwame uitvoering van uw verbouwing

Verbouw

U bent op zoek naar een vakbekwaam bouwbedrijf voor de verbouwing van uw woning? Met Celissen Bouw bent u hiermee gegarandeerd van een zorgvuldige en correcte werkwijze en vakbekwame uitvoering van uw verbouwing.

Na jarenlange ervaring in de woningbouw hebben wij ons weten te specialiseren in diverse verbouwingsaspecten van woningen. Enkele van onze veel voorkomende werkzaamheden in de verbouw van woningen zijn onder anderen aanpassingen van bestaande ruimtes in woonhuizen en bedrijfspanden. Hierbij kunt u denken aan de uitbreiding of verandering van het bestaande woonoppervlak, het (ver)plaatsen van uw keuken of bijvoorbeeld het realiseren van meer of minder (slaap)kamers.
Het plaatsen van dakkapellen, Carports, Garages, kozijnen en verbouwingen van badkamers behoort ook tot enkele van onze mogelijkheden in verbouw aan uw woning

Bekijk de door ons gerealiseerde bouwprojecten, zodat u onze uitgebreide verbouwingswerkzaamheden zelf kunt ervaren. Ziet u hierbij een project welke u aanspreekt, laat het ons dan weten wanneer u contact met ons opneemt.

Of het nu gaat om een kleine verbouwingsaanpassing of een grotere aanpassing aan uw woning of pand, wij gaan allereerst samen met u uw wensen doornmen. Om hierop het juiste advies, met betrekking tot bijvoorbeeld het gebruik van bepaalde materialen en /of afwerking, te geven. Gedegen advies door jarenlange ervaring vinden wij van Celissen Bouw essentieel om uw verbouwingsproject tot een succes te maken.

Wilt u meer weten over uw verbouwingsmogelijkheden?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken hierin graag uw wensen.